IDEF 2023
Bir parçası olmaktan onur duyduğumuz 16’ncı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı IDEF 2023 sona erdi. 25-28 Temmuz 2023 tarihleri arasında İstanbul’da, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Fuar’da sektör profesyonelleri ve güvenlik kurumlarının temsilcileriyle bir araya gelme fırsatı bulduk.
IDEF 2023, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesi ve desteğiyle, TSKGV yönetiminde, İstanbul - Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenmiştir. Açılışa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet YILMAZ, Milli Savunma Bakanı Yaşar GÜLER ve çok sayıda yerli ve yabancı yetkili katılmıştır.
Fuara savunma, güvenlik, denizcilik, havacılık ve uzay sanayii alanlarında yaklaşık 1.000 firma katılırken, 400’den fazla resmi heyet ziyaret gerçekleştirmiş, 4.000’in üzerinde ikili toplantı yapılmıştır.
Bizler de standımızda geliştirdiğimiz ürünleri ve teknolojilerimizi tanıtarak önemli iş bağlantıları kurma fırsatı bulduk. Gösterdikleri ilgi için tüm heyetlere teşekkür ederiz.